På Oracle OpenWorld i San Francisco

Utanför hotellrumsfönstret går solen sakta ner mot horisonten. En högsommardag är till ända och jag tar några minuter för att pusta ut och svida om innan kvällens aktiviteter startar. Efter en hel helgs möten, advisory boards, executive roundtables, keynotes och breakout sessions är det många intryck som snurrar runt. Jag ska ta och samla mig innan jag börjar skriva ner tankar och intryck på bloggen. Många stora omställningar pågår simultant: Oracles stora trumma avseende Cloud Computing och omställningen som det innebär. Fortsatta satsningar på mobilt BI. GoldenGate som svaret på all världens integrationsbehov och mycket, mycket mer pockar på uppmärksamhet. Jag lovar att återkomma inom kort.

 

Annonser

Lämna gärna din synpunkt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s