Nygamla molnlöften

Om rätt så exakt två veckor sitter jag i panelen som ska göra en kritisk granskning av molntjänster under Internetdagarna 2015. Har ägnat helgen åt att gå igenom ”gammalt” tänk, presentationer och skisser för att därigenom få ett nuläge, samt vad som har skett utvecklingsmässigt de senaste 4 – 5 åren. Bland allt material hittar jag en presentation som är ytterst aktuell även idag, drygt 3 år senare (förutom själva titeln då). Än idag pratas det om ”skugg-it” och hur organisationer ska komma till rätta med detta. Mitt perspektiv är att sälja in värdet för både verksamhetssidan och it-funktionen, samt att sätta rätt förväntningar.

konsultkollegiet

Annonser

Lämna gärna din synpunkt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s