Domedagen i Cyberspace undviks genom delning av underrättelser

Har precis sett ett inlägg som fångar mitt intresse på TechChrunch under rubriken ”Information sharing is key to avoiding a cyberattack”. Har ingen möjlighet att detaljläsa artikeln eftersom jag förbereder mig för emotsett styrelsemöte för Dataföreningen Stockholm. Däremot såg jag en del intressanta uppslag när jag skummade igenom artikeln. Ska läsa igenom, reflektera och kommentera utförligare.

Men, tyckte att temat var så intressant att jag vill dela till de som inte har uppmärksammat inlägget 🙂

TC information sharing Cyberattack

Annonser

Lämna gärna din synpunkt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s