Dags att distribuera sin webbnärvaro

Distribuerade överbelastningsattacker är svåra att skydda sig mot med enbart egna resurser. Att införskaffa en distribuerad datakraft som skydd visar sig ofta vara en förhållandevis billig försäkring. Görs det preventivt innan ens organisation har blivit utsatt är en väl investerad premie. Speciellt med tanke på att brottssyndikaten har börjat attackera Sverige.

60 000 kronor är det belopp som begärs av utpressarna i det här skedet och kan rent kostnadsmässigt ses som en lägre avgift än att köpa en tjänst som skydd. Men, det känns som en riskabel agenda att bygga sin riskhantering runt. Givetvis har brottslingarna sin egen slipade agenda. Börja lågt med en ”riskpremie” som understiger skyddskostnaden. Därefter är det enkelt att trappa upp sina kampanjer mot de ”offer” som betalar.

brottsling

Annonser

Lämna gärna din synpunkt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s