Nätverkens ekosystem på 12 veckor

Har precis påbörjat en ny kurs på Princeton, via plattformen Coursera. Kursen, som är 12 veckor lång, heter ”Networks: Friends, Money and Bytes”. Fastnade för upplägget med 20 kritiska frågeställningar som rör vår nätverksekonomi i den digitaliserade världen. Dessutom är jag nyfiken på hur (in)aktuella mina tekniska kunskaper är.

Coursera är en öppen utbildningsplattform som erbjuder så kallade MOOC-kurser (Massive Open Online Course) från 145 partners i 28 länder. Kurserna som erbjuds är kostnadsfria, men det finns även en möjlighet att teckna sig för så kallade ”signature tracks” eller ”specializations” för en kostnad. Har använt mig av plattformen under flera år och kan rekommendera den som bra plattform för fortbildning eller lärande.

Courserakurs Princeton

Annonser

Lämna gärna din synpunkt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s